Bemi Plisse

  • Bewerk

Bemi plissé: kwaliteit en onverwoestbaar

De Bemi plissé hordeur, is een unieke deur om insecten buiten uw caravan of kampeerauto te houden. Speciaal voor de Europese markt brengt Bemi deze deur exclusief op de recreatiemarkt.
De platte ondergeleiding van 3 mm hoog maakt de plissé hordeur geschikt voor bijna elke caravan en mag letterlijk geen drempel meer vormen. Door gebruik te maken van een kunststof ketting, die als geleider dient, kan de deur niet meer scheef invouwen of uit de rails lopen. Het gaas rolt niet op, maar vouwt op. De treklijst blijft op elke gewenste stand staan en klapt dus niet uit zichzelf terug.
Het gaas is zwart en dus enigszins zonwerend en beter zichtbaar. Daarmee voorkomt u dat iemand per ongeluk door het gaas heen loopt. En mocht er toch eens iemand tegen of door het gaas lopen, dan drukt u het gewoon weer terug in de plooi.

De deuren zijn Japans/Nederlands van fabrikaat, rot- en UV-bestendig. In de deur zit geen gewoon gaas, maar schorpioen net. Dit is de zwaarst mogelijk kwaliteit. De deur heeft dan ook 5 (!) jaar garantie. En na een verblijf in de stalling hoeft u niet bang zijn dat het gaas verweerd is, of zal scheuren.
Diverse Europese caravan en kampeerauto fabrikanten, waaronder de Knaus-Tabbert groep en de Hymer groep, voeren inmiddels de Bemi plissé hordeur standaard in hun modellen.


prijzen, onderhoud en tips

inbouwinstructie

download hier de PDF flyer

De Unilux plissé hordeur blijft in iedere gewenste stand staan, dus er is geen noodzaak voor een sluitlijst!

De Unilux plissé heeft geen drempel! Slechts een 3 mm geleidestrip volstaat.