Bel ons: 0031 (0)180 63 15 10

DE BEMI PLISSÉ HORDEUR: KWALITEIT & ONVERWOESTBAAR

Handelsonderneming Bemi voert de top Plissé hordeuren voor de kampeermarkt. De Bemi plissé hordeur, is een unieke deur om insecten buiten uw caravan of kampeerauto te houden. Speciaal voor de Europese markt brengt Bemi deze deur exclusief op de recreatiemarkt.

 

Onze deuren zijn verkrijgbaar via de caravan en kampeerauto dealers, zij kunnen tevens voor de inbouw zorgdragen. Een overzicht van de dealers die de deuren leveren vindt u op onze dealer pagina. Een groot aantal caravan en kampeerauto fabrikanten hebben inmiddels gekozen voor de Plissé hordeuren van BEMI. Echter, voor de modellen van de andere fabrikanten kan BEMI bijna altijd een passende deur leveren.

Ontdek hier de voordelen van de Bemi Plissé hordeuren.

VOORDEEL: GEEN GEDOE MEER

De platte ondergeleiding van 3 mm hoog maakt de plissé hordeur geschikt voor bijna elke caravan en mag letterlijk geen drempel meer vormen.

 

Door gebruik te maken van een kunststof ketting, die als geleider dient, kan de deur niet meer scheef invouwen of uit de rails lopen.

VOORDEEL: HET BESTE GAAS

Het gaas rolt niet op, maar vouwt op. De treklijst blijft op elke gewenste stand staan en klapt dus niet uit zichzelf terug. Het gaas is zwart en dus enigszins zonwerend en beter zichtbaar. Daarmee voorkomt u dat iemand per ongeluk door het gaas heen loopt.

 

En mocht er toch eens iemand tegen of door het gaas lopen, dan drukt u het gewoon weer terug in de plooi. 

VOORDEEL: 5 JAAR GARANTIE

De deuren zijn van Nederlands fabricaat, rot- en Uv-bestendig. In de deur zit geen gewoon gaas, maar schorpioen net. Dit is de zwaarst mogelijk kwaliteit.

 

De deur heeft dan ook 5 (!) jaar garantie. En na een verblijf in de stalling hoeft u niet bang zijn dat het gaas verweerd is, of zal scheuren. 

WAT ONZE AFNEMERS ERVAREN

Diverse Europese caravan en kampeerauto fabrikanten, waaronder de Knaus-Tabbert groep en de Hymer groep, voeren inmiddels de Bemi plissé hordeur standaard in hun modellen. Lees hieronder de ervaringen van een aantal consumenten.

"De hordeur van Bemi werkt, zonder gedoe of problemen. Snel installeren en klaar. Het kan dus toch!"

- Truus en Leen

"De hordeur van Bemi werkt heel soepel en makkelijk. Het gaas doet wat het moet doen en is makkelijk te plooien." 

- Jan

"Wanneer je op pad bent gebruik je een hordeur elke dag. Kies dus voor kwaliteit. De plissé deur van Bemi is dan de beste keus."

- Ivo en Viola

CONTACT BEMI

ADRES

Leliestraat 50

2761 HE, Zevenhuizen

BEL 0031 (0)180 63 15 10

 
  • LinkedIn Bemi

© Handelsonderneming Bemi. Alle rechten voorbehouden.

Disclaimer | Cookie Statement

Website by websiteallinpakket.nl